Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

τα βραβεία

Α΄ Καλύτερη παράσταση: "Μήδεια" από τη θεατρική ομάδα Δήμου Ιλίου Αττικής.

Β΄ Καλύτερη παράσταση: "Υπηρέτης δύο αφεντάδων" από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άδωνης" Ιδαλίου Kύπρου.

Γ΄ Καλύτερη παράσταση: "Η παράσταση συνεχίζεται" από το θεατρικό εργαστήρι "Ρενδία Λέξις" δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Δημήτρη Σέπο από το θίασο του πολιτιστικού συλλόγου "Αδωνης" Ιδαλίου Κύπρου.

Βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Αποστόλη Καλιαμπό από την θεατρική ομάδα δημοτικής ενότητας Εύοσμου Θεσσαλονίκης.

Βραβείο Α' γυναικείου ρόλου στην Αρετή Πετροπούλου από την θεατρική ομάδα δήμου Ιλίου Αττικής.

Βραβείο Β' γυναικείου ρόλου στη Βούλα Οικονόμου από την θεατρική ομάδα δήμου Ιλίου Αττικής και στην Έλενα Λιακοπούλου από το θεατρικό εργαστήρι δήμου Παιανίας δημοτικής ενότητας Αξιούπολης.

Βραβείο Κοινού: "Η Δύση της Ανατολής" από την θεατρική ομάδα Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας.

Βραβείο Νέων: "Μήδεια" από την θεατρική ομάδα δήμου Ίλιου Αττικής.

Βραβείο Σκηνοθεσίας: Θανάσης Χαλκιάς, για τη Μήδεια του Μποστ.

Βραβείο σκηνικών: Λοΐζος Ποσείδιας - Στέλλα Πάρπα "Υπηρέτης δύο αφεντάδων" πολιτιστικός σύλλογος "Αδωνης" Ιδαλίου Κύπρου.

Βραβείο κοστουμιών: Μαρία Μενελάου - Στέλλα Πάρπα "Υπηρέτης δύο αφεντάδων" πολιτιστικός σύλλογος "Αδωνης" Ιδαλίου Κύπρου.

Βραβείο μουσικής επιμέλειας: Μαρία Μενελάου "Υπηρέτης δύο αφεντάδων" πολιτιστικός σύλλογος "Αδωνης" Ιδαλίου Κύπρου.

Βραβείο χορογραφία: Σεσίλ Μικρούτσικου "Μήδεια" θεατρική ομάδα Ιλίου Αττικής.

Βραβείο φωτισμού: Κωνσταντίνος Κάρκας "Εχθροί εξ' αίματος" θεατρική εταιρεία "Υπέρβαση" Μεγάρων.

Βραβείο κίνησης: Ευγενία Παγκάλου "Πρόσωπα που καίγονται" θεατρικό εργαστήρι "Εν δράσει" δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Βραβείο Video Art: Νίκος Λάμπρου - Γιώργος Αλεξίου "Πρόσωπα που καίγονται", θεατρικό εργαστήρι "Εν δράσει" δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Βραβείο καλύτερης αφίσας: ''Η παράσταση συνεχίζεται'' θεατρικό εργαστήρι "Ρενδία Λέξις" δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Εύφημος μνεία δόθηκε στον Γιάννη Τσίρο για "Τα μάτια 4" από το θεατρικό εργαστήρι Δίστομου "Θεατροφρένεια"

Έπαινος δόθηκε για την παράσταση: "Τα μάτια 4" θεατρικό εργαστήρι Δίστομου "Θεατροφρένεια" για την επιλογή και απόδοση του έργου.

5 σχόλια:

Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ" είπε...

Πρώτα απ'όλα να σας ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία μας στην Κόρινθο και αφού σας συγχαρώ για την πολή καλή οργάνωση του φεστιβάλ σας "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2011" να σας παρακαλέσω να διορθώσετε το όνομα του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου το οποίο προφανώς εκ παραδρομής εμφανίζεται ως ΘΕΑΤΡΟΦΑΝΕΙΑ ενω το σωστό είναι "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ"...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διόρθωση και σας περιμένουμε γρήγορα στην πόλη μας να σας προσφέρουμε και μεις την φιλοξενία μας στο "ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ" ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΥΛΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...................

Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας" είπε...

γειά σας,

θα το διορθώσουμε και αυτό και κάποια άλλα λάθη στο κείμενο.....τις επόμενες μέρες.

Καλή αντάμωση!

κθβρ

...................................


Αγαπητέ ανώνυμε θεατή,

ευχαριστούμε που παρακολουθείς το ιστολογιό μας, επίσης ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο φεστιβάλ ως θεατής καθώς και για το σχολιό σου.
Για το Κορινθιακό Θέατρο που οργάνωσε - χωρίς οικονομικό κέρδος - το Φεστιβάλ, σημασία έχει ότι για 11 βραδιές εκατοντάδες Κορίνθιοι άφησαν τον καναπέ και το τηλεκοντρόλ και ήρθαν να δουν θέατρο. Επίσης είμαστε χαρούμενοι που 11 θίασοι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να δείξουν το έργο για το οποίο ξενύχτησαν και κόπιασαν πολλούς μήνες.Αυτές τις 11 νύχτες έγινε διάλογος ανάμεσα στη σκηνή και την πλατεία. Χειροκροτήματα, γέλια και κλάματα, ματιές, σκοτάδια και φως.
Και αυτά ήταν τα πραγματικά βραβεία.
'Οσο για τα άλλα(τα χρηματικά και τα τιμητικά) δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι πέρα αυτά που ειπώθηκαν την τελευταία βραδιά.
Θα εκτιμούσαμε την επόμενη φορά θα μας γράψεις να υπογράψεις με το πραγματικό σου όνομα (μεγαλώσαμε πια για να κρυβόμαστε ).
Κατα τα άλλα το σχόλιό σου δημοσιεύευται όχι για αποδείξει ο διαχειριστής <>, παρά γιατί χαρήκαμε που μας διαβάζεις και έκατσες και έγραψες.

κθβρ

Βασίλης Μουτσόπουλος είπε...

Ο Ελληνας γκρινιάζει για πολλά πράγματα. Αλλα ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ όταν δεν ακούει ή δεν βλέπει γραμμένο σωστά το όνομά του. Ας παρακαλέσω λοιπόν κι εγώ για μια μικρή (αλλά πόσο σημαντική για μας!) διόρθωση του ονόματος του θεατρικού μας εργαστηριού του δήμου Νίκαιας-Ρέντη. Το σωστό λοιπόν είναι Ρενδία Λέξις (που σημαίνει "από το Ρέντη")και όχι Ρένδια που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου την Κόρινθο για την φιλοξενία και την αγάπη της χρόνια τώρα, μια και είμαστε πλέον παλιοί γνώριμοι.

Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας" είπε...

Η διόρθωση έγινε !
Σας στέλνουμε και τραγουδάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=RMRhu-9XOFU&feature=related

κθβρ