Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009

Θεατρικό Σεμινάριο - ΘΕΑΤΟ 2009


Πιστή στην πολύπλευρη πολιτιστική δράση της η ΘΕΑΤΟ, οργανώνει την πρώτη της για το 2009 παρέμβαση στα έτσι κι΄ αλλιώς πενιχρά πολιτιστικά δρώμενα του τόπου με ένα Θεατρικό Σεμινάριο για τους φίλους του ερασιτεχνικού θεάτρου.
Στόχος είναι να ενεργοποιηθεί όχι μόνο ένας στενός κύκλος ανθρώπων μόνο από την πόλη μας αλλά από την ευρύτερη περιοχή και μέσα από τα επιμορφωτικά μαθήματα να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί φίλων που βλέπουν στο Ερασιτεχνικό Θέατρο μια πολιτιστική διάσταση που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη τέχνη.

Η Θεατρική Ομάδα καλεί λοιπών όσους ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο Θεατρικό σεμινάριο με θέμα «Υποκριτική προσέγγιση κειμένου», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Απρίλη στο Θεατράκι της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παραμυθιάς. Προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Κωνσταντόπουλος. Ιδρυτικό μέλος του θεάτρου ‘ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ’ , δάσκαλος της υποκριτικής από το 1996 στο θεατρικό Εργαστήρι του Β. Διαμαντόπουλου και Κ. Καζάκου , στη Σχολή Τράγκα και στο Θέατρο των Αλλαγών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και την Κυριακή στο τηλέφωνο 6932773519 ή και ηλεκτρονικά στο e-mail : dimakas@hotmail.com και με δεδομένη την πάγια θέση της Θεατρικής Ομάδας για διατήρηση σε απόσταση κάθε είδους εμπορευματοποίησης, η συμμετοχή είναι απολύτως ελεύθερη.

Μόνο προαπαιτούμενο το διάφανο κέφι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: